Περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας την μεταφορά επιβατών. Θέλετε να προγραμματίσετε καλύτερα τις μετακινήσεις σας; Κλείστε ένα ραντεβού με ΤΑΧΙ. Τα ΤΑΧΙ μας είναι στη διάθεσή σας και εξυπηρετούμε όλη την Αττική. Η Διαδικασία είναι πλήρως ηλεκτρονική και το μόνο που χρειάζεται είναι να μας πείτε πότε και που θα επιβιβαστείτε έπειτα που θα σας πάμε. Τα υπόλοιπα είναι δική μας δουλειά.

ΚΛΕΙΣΕ ένα ραντεβού

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ και ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ
taxidriver Ενοικιάσεις TAXI

Είστε οδηγός επαγγελματίας; Θέλετε να νοικιάσετε το όχημά μας και να ενισχύσετε το εισόδημά σας; Έχουμε την καλύτερη υπηρεσία.

Μάθε περισσότερα
taxidriver Άδειες TAXI

Είστε σε αναζήτηση άδειας TAXI; Έχουμε λύσεις ακόμα και με παράλληλη αγορά οχήματος. Ελάτε να συζητήσουμε.

Μάθε περισσότερα
taxidriver Ασφάλεια Οχημάτων

Μαζί μας θα βρείτε την κατάλληλη ασφάλεια για το όχημά σας. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες και καλύτερες εταιρείες.

Μάθε περισσότερα
taxidriver Service Οχημάτων

Ήρθε η ώρα του Service; Το συνεργείο και οι μηχανικοί μας είναι εδώ να αντιμετωπίσουν κάθε κατάσταση και καταπόνηση του οχήματός σας.

Μάθε περισσότερα
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Είσαι οδηγός επαγγλεματίας και ψάχνεις για ενοίκιο ΤΑΧΙ; Είμαστε εδώ και έχουμε οργανώσει μια υπηρεσία ειδικά για εσένα. Συμπλήρωσε τη φόρμα και γίνε οδηγός. Εγγυούμαστε ότι θα έχεις πολύ δουλειά μαζί μας.

ΓΙΝΕ ΟΔΗΓΟΣ
YELLOW TAXI CAR
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο των Ταξί πάνω από 15 χρόνια με κύριο αντικείμενο τις ενοικιάσεις ταξί. Από το 2019 επεκτείνουμε τις υπηρεσίες μας στις Αγορές–Πωλήσεις αδειών ταξί καθώς και στις Εισαγωγές Αυτοκινήτων.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λεωφόρος Αγ. Δημητρίου 241
ΤΚ 17342
210 935 1000
[email protected]

OK
We use cookies to personalize content and experience and analyze our traffic. We don't share any information with third parties. Google, youtube, and Facebook may collect some information. We are using google analytics, google maps, Facebook pixel, and youtube video player. If you continue to use this website, you agree with our terms.Ok